Е-пошта: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108

Фен за косу са три ваљака

Карактеристике фен са три ваљака: сушилица се састоји од три ваљака, унутрашњи Ролер, средњи ваљак и спољни Ролер. Сваки играц је акција Водич за посебан облик. Под ротирајућег сила из ваљака и усисне снаге из топао ветар, материјали теку дуж берзански водич у ваљака и...

Пошаљи упитЋаскање сада
Фен за косу са три ваљака

Карактеристике фен са три ваљака:

Сушилица се састоји од три ваљака, унутрашњи Ролер, средњи ваљак и спољни Ролер. Сваки играц је акција Водич за посебан облик. Под ротирајућег сила из ваљака и усисавање силу из топао ветар, материјали теку низ акција водич у ваљака и добити комплетну топлоте еxцханге у три ваљака. Топао ветар је температура аутоматски контролишу да ли влаге који садржи униформу стално. Фер тренутни сушења чини топао ветар Висока температура контакта са мокром материјал на улазу. Топлота упила воду испаравањем. Онда вода смањује непрекидно док температура падне, што осигурава материјалне температура не прелази домет утицаја би се гарантовала добар квалитет осушена материјала.


★ ДРИЕД материјали су квалитетни. Сушилица се састоји од три ваљака, што чини комплетан топлоте еxцханге и униформи воде садржаја.

★ Фаир тренутну сушења чини топао ветар Висока температура контакта са мокром материјал на улазу. Топлота упила воду испаравањем. Материјални температура не прелази домет утицаја би се гарантовала добар квалитет осушена материјала.

★ Цомплете сигурносне опреме: скуп анти-пламен и анти-експлозију уређај је опремљен сушилица. Несрећа пламен феномен може бити елиминисана без заустављања машину.

★ Лоw трошак: технологија за сада Висока температура брзо сушење и циркулација топлог ваздуха буде већа од нормалне сушарама сушење ефикасност до 30 ~ 40%. Као резултат тога, сушење трошак је значајно смањена.

★ Мулти -функционална : осим алкохола Лис, других материјала од пахуљица, куглица и фиброзни облик може бити сушени, као лишће, поврће, лекове, сложене ђубриво, пиљевина, кукурузна клица и сок лежај итд.


Hot Tags: фен са три ваљака, петља фен за косу, цyцле фен за косу, бициклизму Драјер, Кина, произвођача, добављача, фабрика, трговина на велико
Сродни производи
Брза порука
Ваша приватност нам је битан - ми никада продати или дељење информација.