Е-пошта: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108

Нахрани силос за индустрију

Савремени млин нахрани животиња обично има огроман обраду капацитет на масовно зрно посебно кукуруз/кукуруза, соја. Бит ће напоран рад због рада таквог масовног материјала у тона по снагама, чиме је дубоку жељу зрна масовног аутоматско руковање систем за концентрата, то је магацин главнине сило система...

Пошаљи упитЋаскање сада

Савремени млин нахрани животиња обично има огроман обраду капацитет на масовно зрно посебно кукуруз/кукуруза, соја. То ће бити напоран рад због рада таквог масовног материјала у тона по снагама, тако дубоку жељу зрна масовног аутоматско руковање систем за концентрата, то је масовна стораге система силоса за концентрата, а такође може да се примени у млин за кукуруз/кукуруза или пшенице, уље млин и друге индустријске.Регал за складиштење нам масовног за животињске Феед млин обично испоручују заједно са концентрата и дизајнирао заједно.

У концентрата да стоку феед је често ускладиштена у уским бетон силосима високо до 20 метара. Пуњење на силосима генерише много прасине. На дну у силосима, пужне транспортере отпустити Нахрани стоку. Да бисте избегли у стању мировања покренут од преграду или оверфиллинг на силосима, потребан вам је ниво меру.

Силоси различитих капацитета за убацивање складишта произвео ФДСП: поцинковани оквир, могућност пнеуматски учитавање, Приказивање прозора.


Неколико типова димензија за различите потребе.

Лако нахранити утичницу.

Без гурања.

Феед је свеже.

Силоси са централном центар или децентер.

Мердевине са сигурносне ограде.Hot Tags: Нахрани силос за индустрију концентрата силос, феедова фабрика силос, складиште феедова индустрије челика, стоку феедова индустрија силос, пилетина феед индустрија је сило, Кине, произвођачи, добављачи и фабрика, трговина на велико, храни за складиштење, Нахрани регале за складиштење, Нахрани силос, силос хране, Нахрани силосима, Нахрани регала, Нахрани регале за продају, Нахрани силос за продају, Нахрани силосима за продају, Нахрани регала за складиштење, Нахрани силосима за складиштење, Нахрани силос цене, Нахрани силос за индустрију, Нахрани регала индустрију, Нахрани индустрије за складиштење, Нахрани тенк, цоллинсон храни силосима, силос за храњење систем, силос за складиштење,

ПартсСилоСизес

Диаметер(м)

Хеигхт(м)

Волуме(м³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WецаналсоПровидеотхерларгесизесаццордингтоцлиент'среqуирементс

Сродни производи
Брза порука
Ваша приватност нам је битан - ми никада продати или дељење информација.