Е-пошта: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108

Силос за индустрију хране

Храна апликације захтевају силос фирме која је разуме јединственим потребама хране апликације. Силос за храну требало да одреде локалне климе и квалитета хране. Храна влагу и складиштење температура одржали сигурност опсега. Бирање прикладан сушење, чишћење и вентилацију...

Пошаљи упитЋаскање сада

Храна апликације захтевајупроизвођач силосаТо не разуме јединственим потребама хране апликације. Силос за храну требало да одреде локалне климе и квалитета хране. Храна влагу и складиштење температура одржали сигурност опсега. Бирање прикладан сушење, чишћење и вентилациони мерења.

Силоси за хранудоступни су у заварене, равни панелболтед и звона табли забрављена силоси од нерђајућег челика, алуминијума.

Сва храна силосима произведени су у цертифицирани ИСО производним објектима помоћу строги процес контроле. Епокси и стакла спојени на-челика премазни тенкови су фабрике бојено еколошки контролисаним условима за квалитет и дуготрајност. Храна разреда и НСФ лакови и изградња доступни.Апликација:

● Wхеат складиште

Рајс складишта

● Флоур складиште

● соyбеан складиште

дизалици

● рапесеед складиште

● маизе складиште

● Буцкwхеат складиштеФункције и предности:

Материјал за тањир ● галванизед челика

● Басе шахту

● Лонг рад живот: 25-30 година

● меасуринг температура, ниво контроле

● фумигатион , хлађење и вентилацију, уклањање прашине

● Аутоматион контролни систем

Модернизација ● Еасy капацитета или силос покрет

Затварам ● Гоод


Силос за опције:

● липп челичних силоса

● Ассемблy челичних силоса


Hot Tags: силос за житарице зрно регала дизалици зрно тенк запад челичних зрна регале челичних силоса за продају амбари произвођача произвођачи силос зрна зрно силос произвођача дизалици силосима произвођача силос за индустрију хране, силосима за индустрију хране, силос за оброк зобене и бин силос, силос регала, силос за житарице регала, силоси регала, Бин силосима, регале за складиштење, регал за складиштење, регал за складиштење, силоси произвођача, силос произвођача, силос произвођача, силоси складишта произвођача, произвођач силоса за складиштење, силос произвођачи уса, челични зрно регале, челичних силоса, челични силоси за складиштење зрна, силос за Сезам, зобене силоса, силоса за брашно, Кине, произвођачи, добављачи и фабрика, трговина на велико,

ПартсСилоСизес

Диаметер(м)

Хеигхт(м)

Волуме(м³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WецаналсоПровидеотхерларгесизесаццордингтоцлиент'среqуирементс

Сродни производи
Брза порука
Ваша приватност нам је битан - ми никада продати или дељење информација.