Е-пошта: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108

Хоризонтална циркулација фен за косу

Хоризонтална циркулација фен главне карактеристике: топлота поново Затегни комору и рециклирање топао ваздух се примењује на хоризонтални циркулацију фен за косу, што штеди енергију и смањује трошкове. Подручје контакта у погребну одају са материјала је направљен од Иноxа како би се осигурало квалитет производа...

Пошаљи упитЋаскање сада
Хоризонтална циркулација фен за косу

Хоризонтална циркулација дрyермаин карактеристике:

Топлота поново Затегни комору и рециклирање топао ваздух се примењује на хоризонтални циркулацију фен за косу, што штеди енергију и смањује трошкове. Подручје контакта у погребну одају са материјала је направљен од Иноxа како би се осигурало квалитет производа. Мулти -појасева возила спречава преламање куглице. Осим тога, појасева брзина је прилагодити контролу сушења трајање. Струја топлог ваздуха се могу прилагодити према материјалне карактеристике и сушења захтевима да се осигура најбољи квалитет. Самоиистеже систем се примењује на дну коморе опрати преосталих праха и честица.Хоризонтална циркулација фен за косује широко распрострањена поступати са високом нивоу истискивање куглица хране и аqуа феед.

1 . међународни напредну технологију: клати берзански дистрибуције уређаја осигурава униформу дистрибуција материјала и влагу.

2 . средње-молекуларни полимер нето или нерђајући челик екрана, ударио тањир се примењују узрок нема материјалне вири и иистоже.

3 . јединствени ваздух систем вентилације: Кружни канал можете да промените ток правац према стварне потребе.

4 . увала и утичницу односно распоређене су на различитим сушења временским периодима, који се могу лако прилагодити температуру и влажност ваздуха Плуг и контролисати брзину сушења. На овај начин могу се осигурати добар квалитет и висок степен за леиење.

5 . модуларна структура: дужина и правац може бити састављан слободно упознати различите услове. Мрежица појас и екрана таблица има два слоја (три слоја и више може прилагодити), док је ширине 1.2, 1.8 и 2,4 милиона може да се изабере. Стандардне компоненте се могу прикључити у складу са излаза клијената и садржај влаге.

6 . фен и хладњак могу се комбиновати и трајање се могу прилагодити.

7 . чишћење змај је опремљена за суочавање са пудером и честица.


Применљиво опсега

Сушења (стабилизација и хлађење) на пелет, комад и стриптиз у облику материјала за феед и прехрамбеној индустрији. Лечење и сушења проблеме од екструдиране аqуа хране, нормално куглица хране или хране може ефикасно да се реши. Коначни капсуле су идеална вода опирање перформансе и добар изглед. топлог ваздуха систем рециклаже је штеди енергију, ниске цене и поуздан.


Hot Tags: Ехоризонтал циркулација фен за косу, бубањ фен, улозак фен за косу, ролер тип фен за косу, цилиндар тип фен за косу, Кина, произвођача, добављача, фабрика, трговина на велико

Тецхницалпараметерс

Тип

Хандлингцапацитy

Дрyингареа

Белтwидтх

Маинмоторпоwер

Моистурередуцинграте

(т/х)

(м2)

(м)

(КW)

(%)

СХГW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

СХГW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

СХГW240 × 2

4-5

40.8

2,4

62.45

15

Сродни производи
Брза порука
Ваша приватност нам је битан - ми никада продати или дељење информација.